100 millió dollárért már a Holdra is utazhat!

Írják ám a neten, hogy ha kicsit megszedjük magunkat, vehetünk jegyet a Holdra induló járműre:

http://www.privatbankar.hu/html/cikk/kommentar.php?kommentar=18021

Lehet spórolni. Első lépés volt a vizitdíj eltörlése. Ha így folytatjuk, még eljuthatunk. Sajnos ilyen megszorítások mellett, amik most vannak Magyarországon, erre nincs sok esélyünk egyelőre.
Nem tudom, esetleg diákkedvezmény van-e, mert az a pár százalék kedvezmény itt azért erősen meglátszana a fizetendő összegen. Az a gond, a diákkedvezmény csak a lakhely és az iskola között jár, így ide biztosan nem kapunk. Igaz, ha esetleg sikerül szerezni igazolást, akkor megoldható.
Elképzelhető, hogy Gyurcsány nincs jó viszonyban az űrhajósokkal, ezért hozza a kormány a megszorításait, így még inkább biztosítani tudja, hogy esetleg megszaladó bevételemből ne az űrhajósok pénztárcáját hízlaljam. Lehet, hogy a diákkedvezményt is ezért variálta át, hogy csak a lakhely és a suli között járjon.
Elképzelhetőnek tartom, hogy valaki azért iratkozik be valami egyetemre, akár pl. levelezős tagozatra, hogy diákigazolványa mellé Föld-Hold viszonylatú igazolást szerezve olcsóbban vehesse igénybe ezt az egyedülálló lehetőséget. Felmerül a kérdés, milyen egyetemre érdemes emiatt beíratkozni. A vállalkozó szelleműek esetleg az orvosival, jogival is megpróbálkohatnak, míg kevésbé vállalkozó szelleműek számára irány a világegyetem!