Miről is szól az október 2-ai szavazás? Íme az igazság, csak itt!

Ha október 2-án érvénytelenül fognak szavazni az emberek, a következő következmények lehetségesek:

  • Az egyik szavazatszámláló nagyon ideges lesz, hogy feleslegesen kell dolgozni, és szívrohamot kap.
  • Azt fogják gondolni, a lakosság egy része nem tudja, hogyan kell szavazni, így át fogják szervezni a közoktatást, hogy alapvető ismereteket is tanítsanak. Ez húszmilliárd forintba fog kerülni az országnak.
  • Orbán Viktor hatalmas depresszióba esik, hogy nem szeretik őt az emberek, és sírni fog nyilatkozatai közben.
  • Orbán Viktor és a Fidesz önként lemond, hogy az érvénytelenül szavazók maguk vehessék át a hatalmat.

 

szpic.bmp

Ha nemmel fognak szavazni sokan, annak a következő következményei lehetnek:

  • Orbán Viktor annyira büszke lesz magára, hogy emiatt meggondolatlanul fog tovább kormányozni, és Bivalyröcsögére is építtetni fog egy stadiont.
  • Orbán Viktor a kezébe veszi a dokumentumot a szavazás eredményéről, és Brüsszelben a vezetők orra alá tolja, hogy na látjátok, ezek vagyunk mi, most már szedjétek össze magatokat. Ezzel együtt a vezetők egy részének egy jobbegyenest is ad.
  • Kiraknak minket az EU-ból, ami Magyarország azonnal összeroppanását fogja eredményezni és az összes létező munkahely meg fog szűnni.

Ha igennel fognak szavazni sokan, annak a következő következménye lehet:
Közvetlen metróvonalat építenek Szíria, Afganisztán és Budapest között, hogy a migránsok a lehető leghamarabb és a lehető legtöbben hazánkba jöhessenek. Ez hazánknak 800 milliárd, az EU-nak 300 milliárd forintba fog kerülni.

Ha sokan otthon maradnak szavazáskor, annak az lehet a következménye, hogy lustának fogják gondolni az embereket. Ezért az egész felnőtt lakosság számára kötelezővé teszik a testnevelés órákat, ami drasztikusan megnöveli a kiadásokat, és minden ellenkezés ellenére bevezetik az internetadót a bevételek érdekében.

szavazas_2016.png

 

(Ha valaki esetleg komolyabb dolgokra, pl. nyelvtanulásra vágyik, annak a Webnyelv oldalt ajánlom. De érdeklődésének megfelelően mindenki olyan oldalakat kereshet fel, amilyeneket szeretne.)